https://pietroconstruct.ro/wp-content/uploads/2020/05/amenajari-bucuresti-despre-noi-header.jpg

noi suntem

Pietro Construct

Suntem Pietro Construct, ajutam persoanele fizice si juridice sa isi rezolve problemele legate de amenajarea locuintei sau a spatiului de lucru, prin oferirea mai multor tipuri de servicii, cum ar fi: zugraveli, montaj placi ceramice, instalatie sanitara, instalatii electrice, montaj parchet, rigips si multe altele, oferind totodat si posibilitatea de a opta pentru un pachet de servicii adaptat nevoilor dumneavoastra, ceea ce va ofera o serie de beneficii. Confort si relaxare, stabilirea corecta a bugetului, timp pentru a face ce stiti dumneavoastra mai bine, economisirea banilor, sunt doar câteva dintre beneficiile de care puteti avea parte, daca alegeti sa lucrati cu noi.

De ce noi ?

Pentru ca suntem o companie specializata in renovari de locuinte cu o oferta completa de servicii si credem cu tarie ca iti putem fi alaturi in noile proiecte.
Mai mult de atat, suntem o echipa plina de entuziasm si pasionata de cea ce face, putand mereu satisface nevoile clientiilor prin oferirea unei palete largi de servicii pentru a raspunde astfel la nevoile si bugetele clientiilor nostri. Ne place sa fim directi si transparenti. Credem cu tarie ca transparenta, calitatea si punctualitatea ar trebui sa stea la baza parteneriatului nostru cu clientul.

Call Now Button
Whatsapp