Despre noi

Noi suntem firmă de amenajări interioare care te poate sprijinii în proiectul tău de renovare, reamenajare sau reabilitare a spațiului locuibil sau a biroului.
Credem cu tărie că îți putem fi alături în noile proiecte.
În ultima perioadă ne-am lărgit paleta ofertelor de servicii răspunzând astfel din ce în ce mai bine la nevoile și bugetele cliențiilor no.tri. Suntem de pșrere ca punctualitatea .i calitatea lucrării trebuie să stea la baza colaborării noastre. Activăm în domeniul amenajărilor interioare și renovărilor de mult timp, având angajațti cu experiență, eficienți și foarte respectuoși.
Ne ocupăm de zugrăveli interioare și exterioare, montaj gresie și faianță, montaj parchet, instalații electrice și sanitare precum și orice alte lucrări.

În prezent

Desfășuram lucrări importante pentru noi și încercam să ne respectăm promisiunea de a fi serioși în ceea ce facem. Ne hrănim cu ambiția și dorința de a ne mulțumii aproape pe toți clienții noști, fără excepții.

Până acum

<Pietro Construct se bucură de un portofoliu deosebit având lucrări de amenajări finalizate atât cu persoane fizice cât și cu firme. Vă mulțumim pentru încrederea pe care ne-o acordați!

Misiunea noastră

<Am ales angajați cărora le place meseria pe care o practică, astfel ne orientăm spre perfecțiune și ne-am făcut un scop din a fi recomandați pentru calitatea lucrărilor pe care le facem.

Sfaturi utile

<Vă recomandăm să lucrați în proiectele dumneavoastră cu firme și să evitați libera înțelegere cu așa ziții meseriați care lucrează la negru, pentru că este posibil să plătiți de 2 sau 3 ori aceiași lucrare.