OFERTE LA PACHET

Calitatea nu trebuie sa fie un lux

Reimprospateaza-ti locuinta la scorul corect

Garsoniera
30-40 m.p.

2499 Lei
Alege pachet

Apartament
2 camere
42-55 m.p.

3499 Lei
Alege pachet

Apartament
3 camere
60-73 m.p.

4499 Lei
Alege pachet

Apartament
4 camere
75-90 m.p.

5599 Lei
Alege pachet

Nota: In situatia in care locuinta dumneavoastra depaseste suprafata descrisa in oferta, pretul pentru fiecare metru patrat (amprenta locuintei) este de 85 de ron.
De asemenea, in situatia, in care pe pereti exista huma, costul va creste cu 35 ron/mp, pretul fiind calculat la suprafata peretilor.
In pretul de 35 ron intra curatarea peretilor, un strat de glet, si șlefuire/uniformizare.

Pentru o mai buna organizare, recomandam tuturor clientilor, ca inainte sa vina echipa de zugravit sa isi stranga toate lucrurile personale si sa le impacheteze in cuti si depozitate intr-un loc, in care praful, umezeala sa nu aibe acces.

De preferat este recomandat, in situatia in care vorbim de o renovare mai ampla, ca ele sa fie mutate din locuinta pentru a putea pune la dispozitia echipei un spatiu de lucru cat mai degajat. In situatia in care acest lucru nu este posibil, iar propietarul nu locuieste in acelasi spatiu pe perioada desfasurari lucrarilor, se intocmeste un proces verbal de tinere in custodie, pe perioada executiei lucrarii.

Daca optati pentru un pachet de servicii in care aveti inclus si degajarea gunoiului, atunci aceasta operatiune cade in sarcina noastra, in caz contrar, il putem ridica contra cost, daca aveti minim 50 de saci de moloz.

In situatia in care optati pentru un pachet cu materiale incluse in pret, atunci aprovizionarea santierului si manipularea materialelor intra in sarcina noastra. In cazul in care optati pentru a va achizitiona dumneavoastra materialele , transportul si manipularea acestora pana in santier (apartament) intra in sarcina dumneavoastra.

AFLA PRIMUL PROMOTIILE NOASTRE

inscrie-te la newsletter si fii la curent cu ofertele aparute

Call Now Button
Whatsapp